nuffnang

Followers

Sunday, August 29, 2010

Anda Mahu Jana Pendapatan Free Hanya Sambil Ber 'Blog"?

Kini banya web yang mengajak kita untuk menjana pendapatan tetapi memerlukan modal untuk menyertainya. Kini anda tidak perlu risau dengan masalah :
  1. Wang modal anda ditipu.
  2. Program anda tidak mendapat pulangan balik wang modal.
  3. Risau anda kerugian duit dan masa.
Kini anda boleh menjana pendapatan secara percuma sahaja. Ya PERCUMA. Tetapi anda perlu tahu satu perkara iaitu, anda perlulah berusaha untuk mendapatkan hasilnya.

Cara-caranya :-

  1. Pertama sekali anda wajib mempunyai web atau blog sendiri
  2. Kemudian anda sudi-sudilah menjadi follower saya.
  3. Setelah itu anda hanya perlu cari banner iklan yang tertera nama penajanya iaitu Nuffnang dan anda klik pada banner tersebut.
  4. Seterusnya anda boleh mendaftar diri anda sebagai salah seorang ahli Nuffnang.
  5. Akhir sekali anda boleh memasukkan iklan banner Nuffnang dari akaun Nuffnang anda untuk anda start menjana pendapatan anda.
Itu sahaja. Mudah bukan? Tak perlu keluarkan duit / modal samada sikit atau banyak.






   
    

Wednesday, August 25, 2010

Anda sudah ada insuran?

Sediakan payung sebelum hujan... Jangan berlengah lagi, buatlah insuran untuk bekalan hari kita sesak nanti. Daku sudah mengalaminya, anda boleh ikuti kisah ku yang tidak ku duga dalam link ini http://impiankitasemua.blogspot.com/2010/08/ku-terima-ketentuan-ilahi.html bagi warga KPTM Alor Star atau kawan2 lama ku atau sapa-sapa yang berada si sekitar Alor Star, Kepala Batas atau Jitra, jika berminat nak buat insuran, boleh gtau saya yer....
in reference to: Google Toolbar Installed (view on Google Sidewiki)



   

Wednesday, August 18, 2010

Adam Akan Dapat Adik

Alahdulillah, Adam akan dapat kawan nanti, boleh la adik teman Adam tika nak bermain. Sekarang adik baru berusia 6  minggu, xboleh main lagi dengan dia, nnt dh cukup 9 bulan, bila adik dah keluar dari perut mama nih dan adik pun dah besar sikit, barulah Adam boleh main dengan dia yer sayang.Mama dengan abah pun gembira sangat sebab ahli keluarga kita akan bertambah dan keluarga kita makin besar.

Saturday, August 7, 2010

Season 4 - Cute Funny Eating Baby

Season 4 - Cute Funny Eating Baby


Siapa yang berminat untuk menyertai contest nih? So anda wajib menjadi follower kepada penganjur contest kita iaitu http://www.suziey.com/ , http://www.malinasiam.com/  dan penaja hadiah kita iaitu http://damiaqish.blogspot.com

Sambil-sambil tu, anda boleh la belek n tengok dengan teliti syarat2nya di sini.


Nilah pic anak ku yang tengah makan (minum susu + nestum), nak makan benda lain xleh lagi. Cutekan minum smbil terkangkang kakinya n tangan keatas, senang hati hehehehe....


Nama : Muhammad Adam Bin Muhamad Kamarunnazir
Umur : 4 Bulan 3 Minggu 6 Hari

Jom join sebelum 15 Ogos 2010 jam 2 ptg.

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM" 




    

Tidak berjaya dalam Season 3 Cute Baby with TOY contest!!

Walau pun kesal sebab anak ku xberjaya jadi pemenag dalam Season 3 Cute Baby with TOY contest!! tapi aku xkan putus asa dan akan terus bertanding dalam season yang seterusnya....

Related Posts with Thumbnails