nuffnang

Followers

Monday, July 19, 2010

Penyertaan Baby Contest - Berdebar Menunggu Keputusannya

Pic anak ku tersenarai dalam Boys-List 1....

Mukanya bersahaja....hehehehe....

Monday, July 5, 2010

"LENSA BURUK, THE CONTEST"

"LENSA BURUK, THE CONTEST"

Pic nih mak tok dia yang ambil masa mama dia xdak di rumah sedang bekerja, so mak tok dia la yang menjaganya bila ketiadaan mamanya...dekat rumah xpenah pulak dia peluk bantal, nyenyak pula anak ku tidur sambil memeluk bantal panjang tu hehehe...mesti mimpi sedang memeluk seorang puteri raja hehehe...mama lak yang berangan lebih...


Tajuk foto : Tidur Lena Berpelukkan Bantal Busuk
Model Telefon Bimbit : Nokia 5300
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana memberi peluang untuk saya berkongsi hasil gambar yang telah ditangkap oleh seorang yang tidak bertauliah.

Saturday, July 3, 2010

Adam dengan Cloth Diaper nya


Model Cloth Diapers Mama
Nih pic anak mama yang mama jadikan dia sebagai model mama....


Masa 1st time bg pakai, alai cian kat dia, CD nih lagi besar dari dia hehehe, macam katun lak mama tengok... sekarang Adam dah muat pakai dah...

CD warna putih nih xdak sapa pun minat termasuk la mama, 2 cuma pada pandangan mula saja, pas xdak sapa nak beli so yang nih jd la stok lebih mama n mama pun bg la kat anak mama, cian lak pakai stok lebih yang orang xnak...tp rupanya yang nih la lg ok sebab warna putih kan sesuai untuk dipadankan dengan semua warna baju Adam yang ada...nampak eok lak. (Putih walau pun org kata sllu cepat kotor or nampak kotor, kalau pandai jaga insyaallah, ok) putih itu suci hehehe...


Adam heran tgk mama dia, lam buaian pun mama nak mik gambar ker???? Warna pink 2, nampak mcm girl lakkk.. tp mama bekenan warna nih sbb 2 mama pilin CD adam warna nih n padan dengan baju yang da line pink 2....


Sambil rehat2 dengan mama, Adam pun sambil dok bebas guling sana, guling sini, maklumla dah boleh meniarap....takut juga tinggal dia sorang2, kang hidung tertangkup kat tilam 2, nangis air mata darah mama nanti....Merah itu membara...


Aik, bontot Adam lak yang ditunjuk mama, hehehe.....cowiiii bukan apa saja nak mik gambar depan dan belakang ketika adam sedang memakai CD orennya....









Friday, July 2, 2010

Cute Baby With TOY Contest

Season 3 Cute Baby with TOY contest!!


Jika berminat, klik link seperti di atas...Tarikh tutup penyertaan pada 15 July 2010 dan telah dilanjutkan sehinggga 19 Julai 2010.


Ni 1st time Adam masuk contest, mama nak cuba nasib la untuk anak mama ni, mana tau kot2 ada rezeki anak mama yang cumil nih hehehe....
Sebenarnya nih bukan mainan Adam pun, mainan sepupu dia yang pakai baju merah kat belakang tuuuu... mak ndak pnjam jap yer Warda Nadira.. tima kacihhh.. 

 
Nama : Muhammad Adam Bin Muhamad Kamarunnazir
Umur : 3 Bulan 3 Minggu
 
" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM"  




     
Related Posts with Thumbnails